BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSAINK REFERENCIÁK KAPCSOLAT
 
 
 

Építési e-napló

Vállalkozásunk az építési e-napló vezetését Építőipari Vállalkozás Horváth Ferenc néven végzi. Az építési naplót az építőipari kivitelezési tevékenység megkezdésétől annak befejezéséig vezetni kell. Hatósági és bírósági eljárásban felhasználható olyan hiteles dokumentum, mely időrendben tartalmazza a szerződés tárgya szerinti építőipari kivitelezési tevékenysége, illetve annak az építési-szerelési munkáinak adatait. Továbbá tartalmazza a munka menetére, megfelelőségére és dokumentumaira, például tervrajzi kiegészítésekre, szerződésekre vonatkozó vagy az elszámoláshoz szükséges jelentős tényeket. Az építési naplót elektronikusan kell vezetni a rendeletben előírt bevezetési ütemezésben. Az építési e-napló, azaz elektronikus építési napló, olyan összetett elektronikus alkalmazás, amely lehetővé teszi az építőipari kivitelezési folyamat teljes felügyeletét, az építési napló vezetését és az arra jogosultak számára hozzáférést, és elektronikus úton biztosítja az építési beruházásra vonatkozó kivitelezési adatoknak az Országos Építésügyi Nyilvántartásba kerülését. Cégünk - Építőipari Vállalkozás Horváth Ferenc - teljes körűen vállalja az építési e-napló írását.

Ki vezethet építési e-naplót:

Az építési e-napló és annak részei, mellékletei készenlétbe helyezése az építtető feladata. Az e-főnapló és az e-alnapló vezetését, a felelős műszaki vezető vagy a kivitelező végzi. A naplóba ezt a tényt be kell jegyezni, az ehhez tartozó megbízást csatolni kell. Az építési naplóba jogosult bejegyezni a megbizó vagy annak felelős műszaki ellenőre,de lehet az is, akit erre kijelölnek. Horváth Ferenc rendelkezik a tanúsítványokkal, ezért jogosult az E-építési napló írására, tehát az Építőipari Vállalkozás Horváth Ferenc végez építési e-napló vezetést.
Copyright © 2014-2022. www.horvathepitok.hu - építőipar, Horváth Ferenc. Minden jog fenntartva. Facebook Google+ www.ysolutions.hu